Menangi Produk Sothys Sempena Anugerah Belai Diri Jelita 2018

Lengkapi rutin kecantikan dengan produk hebat ini!

Anugerah Belai Diri Jelita kini kembali!

Sempena Anugerah Belai Diri Jelita 2018, kami menawarkan hadiah eksklusif buat anda.

Daftar sekarang untuk  memenangi set produk Hydra3Ha Hydrating Comfort Youth Cream (50ml) bernilai RM430 dan baucar bernilai RM300!

 

Kuasa Penghidratan Dengan Sothys

 

Sothys Hydra3Ha meningkatkan fungsi  bahan utama dalam penghidratan kulit, iaitu NMF (Natural Moisturizing Factor) dan HA (asid hyaluronik). NMF ini boleh mengekalkan tekstur air yang terdapat pada permukaan kulit. HA pula memainkan peranan penting dalam menstruktur semula epidermis bagi mengekalkan air pada permukaan kulit muka. Hydra3Ha™ berfungsi untuk mengehadkan jumlah air yang hilang, mengunci air pada permukaan kulit, memperbaiki aliran air antara sel dan meningkatkan penjanaan penghidratan oleh sel stem.

 

Hydra3Ha Hydrating Comfort Youth Cream bertujuan untuk memulihkan dan mengaktifkan semula serta mengekalkan penghidratan kulit dari hari ke hari. Manfaat penggunaan krim ini adalah untuk mengekalkan dan memelihara kelembapan kulit wajah anda.

 

Anda juga boleh memiliki manfaat produk ini sebagai sebahagian daripada rutin kecantikan harian anda.

 

Tarikh Penyertaan bermula adalah daripada 3 hingga 7 Disember 2018.

 

Hantarkan penyertaan anda sekarang!

Sila sertakan nama penuh, nombor kad pengenalan, alamat rumah, e-mel serta nombor telefon dan hantarkan kepada [email protected] sebelum 7 Disember 2018.

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini!