Jom Jimat Tenaga Elektrik Dengan Joven

Dengan menggunakan produk JOVEN, anda boleh jimatkan penggunaan elektrik

Pemilihan barangan dapur atau pancuran air yang terbaik sebenarnya dapat membantu anda untuk menjimatkan tenaga elektrik. Selain itu, ia membantu anda untuk menjalani gaya hidup yang lebih sihat. Joven dapat membantu menjimatkan tenaga elektrik serta turut memberikan keselesaan dalam hidup anda.

Bagaikan Mandi Air Terjun 

Joven memperkenalkan siri i90 dengan Inverter Pump dan In-Mold Casing Technology. Tenang dan damai, anda akan berasa seperti berada di dalam air terjun yang betul di rumah anda. Kecanggihan teknologi in-Mold yang digabungkan dengan keheningan Inverter Pump yang senyap dapat menguatkan lagi kualiti  pancuran air anda.

Siri i90 turut dilengkapi dengan pilihan lapan Inch Patent Pending Overhead Rain Shower yang boleh berputar sehingga 180 darjah dengan tiga pilihan mod injap pancuran dan lima corak pancuran iaitu Mist Spray, Mixed Spray, Wide Spray, Combo Spray dan Jet Spray . Siri i90 ini juga dilengkapi dengan butang ON dan OFF dan suis pemanas  untuk kemudahan dan keselamatan tambahan.

Kawalan Kuasa Elektronik Stepless membolehkan anda menyesuaikan suhu air yang diingini untuk pengalaman mandi yang sempurna. Dengan Slim Slider Bar Set, anda hanya perlu tekan untuk mengubahsuai pancuran air tangan kepada posisi yang sesuai untuk anda.

Pancuran air i90 ini didatangkan dengan empat warna pilihan untuk anda sesuaikan dengan kamar mandi anda.

Gaya Hidup Yang Lebih Sihat

Memperkenalkan cerek elektrik Siri JK17 tanpa wayar Joven terbaru yang memberikan kelajuan, fungsi dan praktikal ke dalam ruang hidup anda. Ia ringan dan mudah untuk masak air dengan lebih cepat, mudah dan ia juga lebih sihat dan selamat dengan bahan makanan yang berkualiti dan kawalan elektrik yang diluluskan oleh piawaian antarabangsa dari CE, ST dan IECEE.

Cerek elektrik ini hadir dengan dua jenis iaitu Fast Boil Version (JK1701P dan JK1702S) dan ++Extra Fast Boil and Keep Warm (JK1703W).

Cerek Elektrik Tanpa Wayar (JK1701P dan JK1702S)– cerek 1.7 liter BPA bebas plastik atau keluli tahan karat ini dilengkapi dengan kuasa 2200W, membuatkan proses memasak air lebih cepat dan lebih sihat.

Cerek Elektrik Termo Tanpa Wayar (JK1703W)- Cerek elektrik keluli tahan karat ini ini dilengkapi dengan Double Wall Vacuum Insulated yang menjadikannya sejuk untuk disentuh walaupun air sedang mendidih di dalam, Penebat haba, menjadikan air mendidih dengan lebih cepat dengan fungsi keep warm sehingga 12 jam.

Mandi Dengan Aman Dan Tenang

Bersedia untuk kagum dengan TURBO Booster Pump terbaru daripada Joven. Ia adalah pam pertama di Malaysia yang beroperasi dengan nada senyap di bawah 65 db dan menjimatkan penggunaan tenaga elektirk sehingga 30 peratus berbanding dengan pam biasa.

Lebih lagi, tekanan air pancuran ini meningkat empat kali lebih kuat berbanding dengan tekanan air biasa.

Chrome Slim Slider Bar Set Bar slaid yang langsing dan unik. Hanya tekan untuk menetapkan pancuran air tangan ke kedudukan ideal yang anda gemari. Rona Chrome ini hanya boleh didapati untuk pancuran mandi rona perak.

Lima Pilihan Semburan- Lima mod pancuran air boleh dipilih dengan hanya memutarkan pemilih semburan, ia sangat mudah.

Pancuran air ini hadir dengan tiga warna iaitu kelabu gelap, kelabu terang dan putih.

Dapatkan maklumat lanjut mengenai produk Joven di www.joven.com.my.