Hangatkan Lebaran Dengan Hadiah Istimewa

Ziarah keluarga dengan buah tangan menarik ini

Ziarah keluarga dengan buah tangan menarik ini

Lebaran semakin menghampiri, dan anda masih mencari buah tangan yang istimewa buat sanak saudara? Jangan panik, dengan bantuan daripada Marks & Spencer, anda boleh mendapatkan pelbagai jenis hadiah istimewa untuk lebaran nanti dalam masa yang singkat. Anda juga boleh mendapatkan buah tangan untuk diri sendiri, tidak salah, kan?

 

Hamper istimewa ini mengandungi pelbagai snek dan manisan yang enak dan pastinya akan membuatkan anda terliur seperti biskut mentega, marmalade oren, biskut berkrim perisa oren, Dutch Short Cake dan banyak lagi. Mesti anda sudah rasa lapar, kan?

Inilah masanya untuk anda tunjukkan rasa terima kasih kepada insan tersayang dengan hamper berisi coklat yang manis dan enak. Tiada siapa yang boleh tolak dengan rasa enak coklat yang ditawarkan oleh Marks & Spencer.

Jadi, apa tunggu lagi? Segera ke cawangan Marks & Spencer yang terdekat dan mula buat perbelanjaan Raya anda sekarang!

Raya Dengan Gaya

Persiapan Raya juga tidak lengkap tanpa busana Raya. Sudah menjadi tradisi, baju kurung atau kebaya menjadi pilihan sebagai busana. Tetapi, apa kata anda cuba sesuatu yang baru Raya tahun ini dengan seleksi busana menarik daripada Marks & Spencer.

Pulang kampung dengan mengenakan busana blaus dipadankan dengan seluar mahupun skirt agar lebih selesa. Terdapat tiga rekaan blaus yang boleh anda pilih di Marks & Spencer. Anda boleh memilih blaus dengan cetakan polka dot atau dengan rekaan ropol.

Embellished Maxi Kaftan RM 649.90

Ubah tradisi dengan berkunjung ke rumah terbuka mengenakan busana dress. Dengan koleksi dress daripada Marks & Spencer pasti akan membuat anda kelihatan memukau. Padankan dress tersebut dengan beg tangan clutch rona hitam, aksesori seperti gelaang atau cincin rona berbeza agar tidak terlalu polos dan padankan dengan sepatu tinggi agar beri ilusi tinggi.

Pink High Neck Long Sleeve Blouse RM 249.90

Bebaskan diri anda daripada baju kurung! Gayakan baju blaus renda atau sulaman dan padankan dengan skirt yang sepadan daripada Marks & Spencer. Ia boleh digayakan sebagai baju Raya atau baju harian dengan memadankan blaus dengan seluar atau skirt hitam atau rona yang sama.

Jadi, jangan tunggu lagi! Tampil bergaya dengan busana menarik dan cantik daripada Marks & Spencer ini.

Sweet Surprise- RM 100

Raya’s Delight- RM 159

Aidilfitri Treats- RM 200

Festive Favourites- RM 259

Eid Indulgence- RM 300

Pure Luxury- RM 400

Premium Extravagance RM 500

 

Foil Print Sleeve Maxi Fit Flare Dress RM 924.90

Embellished Maxi Kaftan RM 649.90

Textured Maxi Tiered Waisted Dress RM 574.90

Pink Polka Dot Long Sleeve Blouse RM 274.90

Black Polka Dot Long Sleeve Blouse RM 274.90

Pink High Neck Long Sleeve Blouse RM 249.90

Cotton Blend Lace Blouse RM 324.90

Embroidered Lace Blouse RM 324.90

Embroidered A-Line Maxi Skirt RM 399.90

Cotton Blend Lace A-Line Maxi Skirt RM 399.90