Kipas Siling Terbaik Untuk Anugerah Dapur With Love 2019

Pilih kipas siling Joven Seagull Series untuk pengaliran udara yang lebih baik di sekitar dapur dan ruang makan anda

PEMENANG Joven Seagull Series // KATEGORI Kipas Siling Terbaik (Pilihan Editor)

Aliran udara lebih baik

Memandangkan cuaca yang panas dan lembap, ia membuatkan anda kurang selesa berada di dapur ketika dapur gas anda dinyalakan. Dapatkan pengudaraan yang lebih baik dengan kipas siling Joven Seagull Series. Ia dibangunkan dengan lampu LED untuk memberikan suasan terang kepada ruang. Untuk memberi penjimatan kepada bil elektrik nda, ia memiliki motor DC inverter yang beroperasi senyap dan mengurangkan penggunaan elektrik sehingga 60 peratus jika dibandingkan dengan motor AC konversional! Anda boleh bergantung kepada dua fungsi berbeza untuk pengudaraan dapur anda apabila hari bertukar panas. Fungsi kipas bertentangan membawa arah angin bertentangan untuk kadar penyejukan fleksibel. Untuk fungsi aliran semula jadi, ia umpama angin semula jadi dengan mengubah kelajuan putaran kipas dalam corakĀ  rawak. Kipas ini juga dibangunkan dengan wayar keselamatan supaya ia berfungsi dengan selamat tanpa sebarang penanggalan yang tidak disengajakan.

Segarkan Diri Anda

Bersantai dan berehat selepas hari yang padat dengan mandian di bawah pancuran air Jven SC33P Instant Hot Shower dengan teknologi 10 milliampere (mA) extra safe ELCB membolehkan anda mengambil seberapa banyak masa yang dimahukan unutk mandi, kerana ia menjimatkan tenaga sehingga 30 peratus jika dibandingkan dengan model lama. Ia juga hadir dengan pam booster turbo baharu dan lebih kurang bunyi. Tahap bunyi adalah kurang 65 decibels-bersamaan dengan perbualan di dalam ruang senyap-tetapi tekanan airnya adalah empat kali ganda lebih kuat berbanding pam booster konvesional. Ia juga memiliki perlindungan kalis percikan, selain ciri keselamatan tambahan iaitu termostat keselamatan yang mencegah panas berlebihan, kebakaran dan melecur.

Layari Joven.com.my untuk tahu lebih lanjut berkenaan kipas siling Joven Seagull Series dan Joven SC33P Instant Hot Shower.

Artikel berbayar ini disiarkan sempena Istimewa Anugerah Dapur with Love 2019 di dalam Majalah Jelita edisi Jun 2019.