Nikmati Hidangan Berbuka Yang Lazat di Restoran ini

Jom berbuka puasa di restoran pilihan Jelita ini
3 of 7

Nostalgia Desa – Grand Millenium

Sesi berbuka puasa di Grand Millenium sememangnya yang paling dinantikan. Seperti tahun sebelumnya, hidangan berbuka puasa di Grand Millenium tidak pernah mengecewakan. Mengambil tema Nostalgia Desa, sesi berbuka puasa di The Mill Cafe ini bermula daripada 6 Mei hingga 4 Jun 2019 dan ia menyajikan lebih daripada 230 hidangan istimewa yang disediakan oleh Eksekutif Sous Chef Razali Idris dan pasukan tukang masaknya.

Hanya RM158 setiap seorang, hidangan lazat yang dihidangkan pada tahun ini termasuklah hidangan ikan sambal panggang oven, kambing bakar oven, nasi biryani, soto ayam, sotong masak hitam, ayam panggang sri gadeb, gulai daging salai, ayam masak madu, butter chicken masala dan banyak lagi. Bagi anda yang inginkan sesuatu yang manis, The Mill Cafe turut menyajikan pelbagai pilihan kuih tradisional, kek, bubur pengat pisang, bubur pulut hitam, bubur serawa durian dan juga tapai mulut.

Istimewa di Grand Millenium, bagi anda yang memang meminati duria, anda boleh menikmati raja buah itu di bufet durian di lounge alfresco dengan tambahan RM20 untuk setiap orang.

Promosi Nostalgia Desa ini boleh didapati dari jam 7 malam sehingga 10 malam setiap hari, sepanjang bulan Ramadan. Bagi anda yang menempah lebih awal sehingga 5 Mei, nikmati promosi hebat dengan hanya membayar RM99 untuk setiap orang.

Untuk tempahan restoran, sila hubungi +603 2117 4163 atau email kepada [email protected]. Semua harga adalah termasuk cukai perkhidmatan semasa. Pra-pembayaran diperlukan untuk tempahan yang dijamin.

3 of 7