Sherry Alhadad Hiasi Jelita Edisi November 2017 Buat Pertama Kali

Apakah yang menarik dalam edisi November 2017?

Sherry Alhadad, bintang bersinar dalam kelompoknya yang tersendiri menjadi pilihan Jelita untuk menghiasi edisi November 2017 sebagai ikon keyakinan terunggul.

Jelita Edisi November Sherry Alhadad

Membawa tema Raikan Keunikan Diri Anda, Jelita lari sedikit daripada kebiasaan dengan meletakkan wanita dengan keyakinan tinggi biarpun tidak memiliki rupa fizikal yang tipikal kerana Sherry ada kelebihannya yang tersendiri. Edisi istimewa ini bertemakan wanita Jelita yang unik, versatil dan yakin dengan caranya sendiri.

Apakah perkembangan terkini wanita berusia 33 tahun ini? Dia bakal ada rancangan TV sendiri? Apakah tip keyakinan diri Sherry Alhadad yang dia sentiasa amalkan untuk tampil sentiasa positif dan disukai ramai? Anda kena selak halaman Muka Depan dalam edisi November ini.

Galeri Cantik mengetengahkan rencana dengan panduan meraih potret wajah menawan dengan tip mudah diikuti. Selain itu, bagaimana memperoleh kuasa lembaran cantik dalam trend solekan terkini menerusi Pesona Solekan bulan ini.

Galeri Fesyen mengajar anda mencipta variasi dengan hanya satu dress. Lebih menarik, cara anda memperoleh idea bergaya tanpa batasan dengan apa yang ada dalam almari anda. Jurnal Pereka menyingkap kisah dan perjalanan pereka fesyen terkenal, Nurita Harith.

Fokus Jelita mengangkat tema Raikan Keunikan Diri Anda dengan memaparkan tiga wanita dengan kelebihan tersendiri. Seorang dianggap ‘terlalu’ tinggi tetapi dia seorang pemain bola jaring kebangsaan. Seorang pula ‘terlalu’ lebar tetapi dia antara penyanyi terkenal masa kini dan seorang lagi adalah ibu yang dengan ketinggian seperti anak sekolah. Bagaimana tiga wanita ini berdepan stigma lapuk masyarakat yang menganggap kecantikan itu adalah satu adunan saja?

Dalam Kem Keluarga, anda perlu tahu Tiga Jenis Pilih Kasih yang mungkin mencela hubungan silaturrahim. Layakkah Isteri Nusyuz Terima Nafkah? menjadi topik dikupas dalam Santapan Jiwa.

Bagi penghidap kencing manis atau ada keluarga menghidapinya, Jelita kongsikan resipi mudah, ringkas dan wajar bagi pesakit diabetes.

Istimewa Jom Jalan! Ceduk cadangan lokasi pilihan yang mesra keluarga selain sebab untuk anda naik taraf kenderaan agar selesa dalam apa jua perjalanan. Peluang menangi hadiah menarik bernilai RM27,000 juga menanti anda!

Dapatkan semua ini dalam Jelita edisi November.