Kenduri Kahwin Adik Erma Fatima Dan Umie Aida Meriah Dihadiri Artis Popular

Antara selebriti terkenal yang hadir memeriahkan lagi majlis perkahwinan adik kepada pengarah dan pelakon, Erma Fatima dan Umie Aida, Betty...

Tahniah diucapkan kepada adik pelakon dan pengarah terkenal Erma Fatima dan Umie Aida iaitu Betty Rahmad dan suaminya, Ardy Damis yang telah melangsungkan majlis pernikahan dan resepsi pada hari yang sama, 4 Februari 2018 yang bertempat di Mercu Mustafa Kamal.

Betty Rahmad kelihatan cantik dengan persalinan berwarna putih sedondon dengan suaminya hasil rekaan daripada pereka terkenal, Mimpi Kita. Majlis kahwin yang berkonsepkan taman itu telah memukan tetamu yang hadri dengan rekaan pelamin yang begitu menakjubkan.

Untuk  majlis resepsi pula, Betty Rahmad nampak begitu anggun dan menawan dalam gaun perkahwinan berwarna coklat lembut manakala Ardy tampak segak dengan kot serba hitam. Majlis resepsi itu telah berlangsung meriah dengan kehadiran ahli keluarga, rakan serta rakan artis yang hadir ke majlis tersebut. Berikut antara selebriti yang hadir ke majlis perkahwinan Betty Rahmad dan suami.

1 of 23

Erma Fatima, Datin Paduka Umie Aida Dan Betty Rahmad

1 of 23

Erma Fatima, Datin Paduka Umie Aida Dan Betty Rahmad