Rahsia Buat Merawat Kulit Kering

Rangkaian Derma Hydra daripada Elken ini sesuai untuk merawat kulit yang kering.

Jenama kecantikan Elken telah memperkenalkan rangkaian Elysyle Derma Hydra, khusus untuk memberikan kelembapan yang berpanjangan pada kulit wajah.

Rangkaian Derma Hydra bertindak dengan tiga aksi utama iaitu melembap, memulih dan menjana kembali kulit wajah dengan tiga rutin  yang mudah, iaitu membersih, melembap dan melindungi.

Derma Hydra diekstrak sempurna dengan tiga ramuan utama iaitu Kjellmaniella Gyrata Extract, air laut dalam Shiretoku Rausu, dan Nigero – Oligosaccharine. Kjellmaniella Gyrata yang ditemui di Hakodate Sea di Hokkaido mengandungi pati pelembap yang tinggi untuk memberikan kelembapan pada kulit wajah agar kulit sentiasa berseri dan anjal sepanjang hari.

Rangkaian penjagaan wajah ini mengandungi empat  produk utama iaitu Foaming Cleanser, Hydrating Mist ,  Protective Fluid dan Calming Cream.  Ianya sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit yang terlalu berminyak ataupun berjerawat. Empat produk ini dijual di pasaran dengan harga RM1040 di outlet EK One di semua cawangan Elken.