Lengkapi Hari Anda Dengan Pemanas Air Joven

Joven telah membantu menyempurnakan kehidupan kebanyakan keluarga di Malaysia

Kisah sebenar keluarga di Malaysia berkongsi cara jenama Joven memberi impak yang besar dalam kehidupan harian mereka.

Apakah perkara yang anda harapkan apabila bangun daripada tidur setiap hari? Sudah pasti mahu hari anda berjalan dengan baik dan lancar tanpa sebarang masalah. Jadi adalah penting untuk memulakan hari anda dengan mandian air panas yang menyegarkan supaya tubuh berfungsi dengan baik. Selama lebih tiga dekad (35 tahun), Joven telah membantu menyempurnakan kehidupan kebanyakan keluarga di Malaysia supaya hari mereka lebih efektif dan bertenaga.

1 of 4

Persaraan Sempurna

Profesor Emeritus Datin Dr Norella Kong Chiew Tong adalah seorang pesara tetapi masih bekerja sebagai Profesor Perubatan di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Dia telah menjadikan Joven sebagai jenama yang dipercayai dalam kehidupannya. Norella memilih pemanas air Joven sebagai perkakas paling sesuai. Baginya, item berkenaan memudahkan individu yang tergesa-gesa untuk ke temu janji atau parti makan malam tetapi terlupa untuk memanaskan air. Mandian panas boleh digunakan kurang dari 10 minit dengan pemanas air Joven dan baginya, satu kelebihan bila mana memiliki item ini.

“Seperti yang saya katakan, jika ada sesiapa bertanya jenama terbaik di pasaran, saya pasti mengesyorkan Joven kepada mereka. Selepas selesai berkebun dan berpeluh, mandian tengahari adalah sesuatu yang diperlukan. Jadi saya hanya perlu hidupkan pemanas air dan boleh mandi dengan serta-merta. Ianya sentiasa ada seperti seorang teman,” kongsi Norella.

 

 

 

Teknologi Heat Elevator (HE) adalah inovasi pertama di dunia yang menggunakan patent pending magnetic device yang mempercepatkan pemindahan haba. Peranti magnet ini direka secara unik dalam semua siri Joven Horizontal Storage Water Heater

1 of 4

Persaraan Sempurna