Meraikan 35 Tahun Pengalaman Bersama Pelanggan Setia Joven

Ikuti kisah sebenar cara kehidupan keluarga ini berubah sejak menggunakan perkakas Joven pertama mereka.

Kisah sebenar cara kehidupan keluarga ini berubah sejak menggunakan perkakas Joven pertama mereka.

 

Siapa yang paling banyak mempengaruhi anda apabila sebut saja mengenai wang dan perihal rumah? Kebiasaannya, orang pertama yang anda dapatkan untuk nasihat adalah ibu bapa. Walaupun mungkin tidak, kita sering terkenangkan sesuatu yang sudah dikenali sejak zaman kanak-kanak lagi. Selama lebih tiga dekad (35 tahun), Joven telah memberi kesan positif kepada banyak keluarga di Malaysia – legasi yang dibina berdasarkan kasih sayang dan kepercayaan.

1 of 4

Memberi Keselesaan

Sewaktu Lee masih kecil, ibu bapanya sudah menggunakan pemanas air Joven. Ia sungguh berguna apabila tiba musim hujan kerana suhu pada ketika itu sejuk. Pengalaman pertama bersama Joven itu yang mempengaruhinya untuk mempercayai jenama ini untuk rumahnya sendiri. Sudah bekerja di bank selama 14 tahun, berkahwin dan memiliki dua anak perempuan serta pelanggan lama Joven, Lee memilih kipas siling Joven untuk rumah hujung minggunya.

“Apabila melangkah masuk ke dalam rumah, saya akan duduk dan berehat, mendengar muzik dan memasang kipas Joven, selain membaca surat khabar. Ini adalah cara saya menguruskan kehidupan peribadi. Item ini memberi pengudaraan yang baik. Ada masanya kami tidak menggunakan pendingin hawa dan hanya bergantung kepada kipas Joven – udara segar yang dibawa itu cukup hebat,” tegas Lee. Dia memilih produk Joven kerana ia boleh dipercayai, harga berpatutan dan mudah untuk didapatkan. “Saya percaya dengan menikmati kehidupan dan hanya memilih Joven untukkeselesaan maksimum.”

 

 

 

Kipas pintar ini memiliki lampu LED dan juga arah angin bertentangan untuk penyejukan fleksibel.

1 of 4

Memberi Keselesaan